Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Συνεδριάζει το απόγευμα (17.30) της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης με τα ακόλουθα τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση τεχνικού προγράμματος δήμου Ξάνθης έτους 2026 (εισηγητής: Κυριάκος Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχος)
  2. Έγκριση παραχώρησης τμημάτων κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία Δημοκρατίας (εισηγητής: Κυριάκος Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχος)
  3. Τροποποίηση-συμπλήρωση της 179/2023 προγενέστερης απόφασης δημοτικού συμβουλίου που αφορά σε «Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξάνθης με παράρτημα Ρομά κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της νέας Κ.Υ.Α.Δ14.49744/16.05.2023 (Φ.Ε.Κ. Β’3322/19.05.2023) “Καθορισμός προδιαγραφών λειτουργίας των Κέντρων Κοινότητας”» (εισηγητής: Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης, αντιδήμαρχος)
  4. Ανάκληση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου (εισηγητής: Σιαμπάν Μπαντάκ, αντιδήμαρχος).

Related posts

Στην Ξάνθη το πρώτο Φεστιβάλ Ανθεκτικότητας στην Ελλάδα

Συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις στον δήμο Τοπείρου

Στειρώσεις αδέσποτων από τον δήμο Ξάνθης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα