Ημερίδα για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «διαχείριση απορριμμάτων στην περιοχή μας – παρόν και μέλλον», διοργανώνει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, η Οικολογική Εταιρεία Έβρου.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο περιβαλλοντολόγος της Διεύθυνσης Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Αποβλήτων Α.Μ.-Θ. Αναστάσιος Πεταλάς και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν εκπρόσωποι δήμων από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης, εκπρόσωποι περιφερειακών και δημοτικών παρατάξεων και εκπρόσωποι φορέων και πολιτών.

 

Related posts

Οι 198 “απάτητες παραλίες”

Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Α.Μ.-Θ.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Α.Μ.-Θ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα