Τρίτη 21 Απριλίου – «Ξάνθη πόλις ονείρων»: Το πρόγραμμα

  • Πλατεία Δημοκρατίας στις 17.30-21.00: Έκθεση φωτογραφίας «Από το παρελθόν στο σήμερα» (σε περίπτωση κακοκαιρίας δεν θα πραγματοποιηθεί)
  • Παλαιό δημαρχείο στις 17.30-20.00: Σεμινάριο Χρήστου Καλκάνη «Get into the music». Στο σεμινάριο θα εξερευνήσουμε μαζί τον τρόπο που ένας μουσικός μπορεί να ενταχθεί σε ένα σύγχρονο μουσικό σχήμα. Θα δούμε πώς η επικοινωνία, ο αυτοσχεδιασμός και η προσαρμογή του ήχου, δημιουργούν αρμονία και δυναμική στη σκηνή. Απευθύνεται σε νέους μουσικούς ηλικίας 15-35 ετών, που θέλουν να συνδυάσουν την τεχνική τους με την αυτοπεποίθηση και την καλλιτεχνική έκφραση. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα συζητήσουμε πρακτικές συμβουλές για την προετοιμασία, για το πώς να προσαρμόζουμε το παίξιμό μας ανάλογα με το ύφος του κάθε σχήματος, πώς χτίζουμε συνεργασίες και πώς οι αυτοσχεδιασμοί μπορούν να εμπλουτίσουν την ερμηνεία μας. Θα φύγετε με έμπνευση, εργαλεία και αυτοπεποίθηση για να βρείτε τη θέση σας στο σύγχρονο μουσικό τοπίο. Απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ξάνθης (σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής, μεταφορά του σεμιναρίου στο δημοτικό αμφιθέατρο)
  • Παλαιό δημαρχείο στις 20.00: Παρουσίαση φεστιβάλ.

Related posts

Ανοίγει η αυλαία του φεστιβάλ «Ξάνθη πόλις ονείρων»

«Ανοίκειοι έρωτες» από τη Φ.Ε.Ξ.

Με έκθεση ανοίγει η αυλαία του τρίτου φεστιβάλ “Φαερόπ”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα