Υπουργικές επισκέψεις στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη θα βρεθούν τις προσεχείς ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Σε σχετική ανακοίνωση του τοπικού ΣυΡιζΑ αναφέρονται τα εξής:

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί την Ξάνθη ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Το απόγευμα (19.00) θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του ΣυΡιζΑ Ξάνθης στο ξενοδοχείο “Elisso”. Το πρωί (09.30) της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Βίτσας θα επισκεφτεί την εταιρία “e-value” και στις 11.00 το Δ’ Σώμα Στρατού, όπου θα παραστεί στην αλλαγή διοικήσεως. Στις 13.30 στα γραφεία του ΣυΡιζΑ Ξάνθης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και στις 18.00 θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣυΡιζΑ.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί την Ξάνθη και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και στις 12.00 θα βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου θα συνομιλήσει με το προσωπικό και τη διοίκηση. Το βράδυ (20.00) της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας θα επισκεφτεί την Κομοτηνή, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το προσωπικό και τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Α.Μ.-Θ.

 

Related posts

Εκδήλωση του Κ.Κ.Ε. Ξάνθης για την υγεία

Προβολή του ντοκιμαντέρ “Gaza fights for freedom” στη «Ρωγμή»

Στη βουλή η δημιουργία παιδιατρικής Μ.Ε.Θ. στην Π.Α.Μ.-Θ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα