INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Διακοπή κυκλοφορίας προς το αεροδρόμιο Καβάλας

Για μια “εκτέλεση εργασιών εγκάρσιας τομής του οδοστρώματος” της οποίας η αιτιολογία δεν αναφέρεται, διακόπτεται για δεκατέσσερις ολόκληρες ημέρες η κυκλοφορία στο 5,4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού διασταύρωσης αεροδρομίου-Κεραμωτής, σε μήκος περίπου 250 μέτρων!

Η διακοπή της κυκλοφορίας άρχισε χθες (29 Νοεμβρίου) και η ανακοίνωση αναφέρει ότι η οδός θα παραδοθεί ξανά στην κυκλοφορία στις 12 Δεκεμβρίου στις 12 Δεκεμβρίου, προσθέτοντας: “Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά κατά τις ώρες 07.00-18.00 ανάλογα και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριας οδού, σύμφωνα και με την υπάρχουσα σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου“.

 

Σχετικά άρθρα

Επιστολή συμπαράστασης του Θανάση Γκαϊφύλλια στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης

Super User

Έκτακτα προληπτικά μέτρα κατά τη θηρευτική δραστηριότητα στην Ξάνθη

Super User

Τα της Ξάνθης για την ακαδημία της Π.Α.Μ.-Θ.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies