INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών

Το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ο.Ε. αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και φέτος τη φιλοξενία πεντακοσίων παιδιών ηλικίας 6-14 ετών σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα, με το ποσό των διακοσίων ευρώ για κάθε παιδί.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί -μόνιμοι και αναπληρωτές- που έχουν καταβάλλει στους συλλόγους εκπαιδευτικών όπου ανήκουν τη συνδρομή τους για το συνδικαλιστικό έτος 2017-2018. Οι εκπαιδευτικοί που χρηματοδοτήθηκαν από τη Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο 2017 δεν αποκλείονται από το να υποβάλουν αίτηση, αλλά θα μπουν σε κλήρωση μόνο εάν και εφόσον μείνουν ελεύθερες θέσεις από την ικανοποίηση των αιτήσεων όσων υποβάλλουν για πρώτη φορά.

Η επιλογή της κατασκήνωσης και της κατασκηνωτικής περιόδου γίνεται από τους γονείς. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά (η φόρμα θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Δ.Ο.Ε. σε ιδιαίτερο πεδίο με την ονομασία «Κατασκηνώσεις 2018») από τη Δευτέρα 14 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 12.00. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές. Η αίτηση έχει γίνει δεκτή όταν βγει στην οθόνη το μήνυμα “ευχαριστούμε για την υποβολή της αίτησής σας”. Κάθε εκπαιδευτικός που υποβάλλει αίτηση, θα επισυνάπτει σκαναρισμένη (αν υπάρχει δυσκολία στη μεταφόρτωση προτιμήστε αρχείο jpg ή jpeg) την προσωπική βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής του για το έτος 2017-2018 από τον αντίστοιχο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Η υποβολή να γίνει μόνο μέσω σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή, για να αποφευχθούν προβλήματα ανάλογα με αυτά που παρουσιάστηκαν πέρυσι. Με κανένα άλλο τρόπο και σε καμία άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

Οι γονείς των παιδιών πληρώνουν στην κατασκήνωση όλο το ποσό με την αποχώρηση των παιδιών τους. Κατόπιν, προσκομίζουν τα δικαιολογητικά στη Δ.Ο.Ε. για να τους δοθεί το ποσό που αποφασίστηκε. Αυτό γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

  • Προσκομίζουν αυτοπροσώπως
  • Στέλνουν στη Δ.Ο.Ε. αποκλειστικά με courier (όχι συστημένα με ταχυδρομείο γιατί δεν μπορούν να παραληφθούν) με δική τους χρέωση, το εξοφλημένο νόμιμο πρωτότυπο παραστατικό πληρωμής για το ποσό των διακοσίων ευρώ όπου θα αναγράφεται η φράση «μέλος της Δ.Ο.Ε.» δίπλα στο όνομά τους, καθώς και φωτοτυπία της σελίδας του βιβλιαρίου με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους (κατά προτίμηση στις τράπεζες “Πειραιώς” και “Alpha Bank”), όπου θα κατατεθεί από τη Δ.Ο.Ε. το ποσό. Απαραίτητο είναι να αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο του παιδιού.

Η επιλογή των παιδιών αν ο αριθμός ξεπεράσει τα πεντακόσια, θα γίνει με ηλεκτρονική κλήρωση. Η κλήρωση θα γίνει στο όνομα των γονέων (ένας από κάθε οικογένεια). Σε περίπτωση που οι αιτήσεις αφορούν αδέλφια, κληρώνονται όλα. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουνίου και τα ονόματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Ο.Ε. (www.doe.gr), καθώς και σε εκπαιδευτικές ιστοσελίδες.

Αν κάποιοι από αυτούς που κληρώθηκαν, για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμούν πλέον τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Τρίτη 19 Ιουνίου στο e-mail της Δ.Ο.Ε. (secretariat@doe.gr) ώστε να αντικατασταθούν από επιλαχόντες. Μέλη των διοικητικών συμβουλίων της Δ.Ο.Ε. και. του Ι.Π.Ε.Μ. δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αιτήσεις.

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα – μνήμες

Super User

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Π.Α.Μ.-Θ.

Super User

Επιστρέφουν στην εργασία τους απολυμένοι του Καζίνο Θράκης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies