INDEXANTHI.GR
Πολιτική

Τρομάζει πραγματικά το οπτικό πεδίο ατόμων που αύριο πιθανόν θα βρεθούν στην ηγεσία του Κ.Κ.Ε.

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (εμείς τα βρήκαμε από ανάρτηση που έχει κάνει στο twiter ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης) χειρόγραφα που φέρεται να είναι πρακτικά από συνεδριάσεις διοικητικών συμβουλίων φοιτητικών συλλόγων.

Σύμφωνα μ’ αυτά, η παράταξη της Ε.Α.Α.Κ. (πρόσκειται στην ΑντΑρΣυΑ) πρότεινε να εκδοθούν ψηφίσματα συμπαράστασης στο θύμα της αστυνομικο-δικαστικής σκευωρίας Ηριάννα Β-Λ. Η παράταξη Πανσπουδαστική Σ.Κ. που πρόσκειται στην Κ.Ν.Ε., δήλωσε αντίθετη. Καταψήφισε τις προτάσεις έκδοσης ψηφισμάτων συμπαράστασης σ’ αυτή την κοπελιά που οι κατασταλτικοί μηχανισμοί την έκαναν θύμα μιας απίστευτης δίωξης με μια αιτιολογία που αν μη τι άλλο δημιουργεί προβληματισμό.

Αντιγράφουμε επί λέξει: «Τοποθέτηση Π.Σ.Κ.: Καταψηφίζουμε το ψήφισμα καθώς είμαστε αντίθετοι σε οργανώσεις τύπου “Πυρήνες της Φωτιάς”, που δεν έχουν καμιά σχέση με τους αγώνες του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Αντιθέτως, συμβάλλουν στην περαιτέρω όξυνση της κρατικής καταστολής τσακίζοντας με τον τρόπο αυτό το εργατικό- λαϊκό κίνημα. Επίσης δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έχει σχέση η συγκεκριμένη κοπέλα με την οργάνωση».

Τι λέτε ρε τσακάλια της Πανσπουδαστικής! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι και τα αστικά δικαστήρια αθώωναν κάποιον/α «λόγω αμφιβολιών» για την κατηγορία που του αποδιδόταν. Τώρα από σας μαθαίνουμε ότι καταψηφίζεται ένα ψήφισμα γιατί είστε αντίθετοι με τις οργανώσεις ένοπλης πάλης (τι σχέση έχει αυτό με το ψήφισμα;) και γιατί δεν γνωρίζετε «πόσο έχει σχέση η συγκεκριμένη κοπέλα με την οργάνωση»! Εδώ πια κανείς, παρακολουθώντας το σκεπτικό σας παραδίδεται! Κι αυτό τη στιγμή που εκατοντάδες άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους –ακόμα και από συντηρητικούς- συμπαραστέκονται επώνυμα στο θύμα αυτής της καραμπινάτης κρατικής σκευωρίας. Ψηφίσματα συμπαράστασης έχουν εκδοθεί από δεκάδες ποιητές, συναδέλφους επιστήμονες της Ηριάννας, καθώς και πλήθος διανοουμένων και απλού κόσμου.

Τα στελέχη της Πανσπουδαστικής πάντως αποφεύγουν να το κάνουν. Κι αυτό γιατί δεν «γνωρίζουν» αν η νεαρή πανεπιστημιακός έχει σχέση με την οργάνωση των ΠτΦ! Άντε και να υποθέσουμε ότι δεν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τα δεκάδες δημοσιεύματα που αποδεικνύουν ότι η Ηριάννα καταδικάστηκε με ανύπαρκτα επιβαρυντικά σε βάρος της στοιχεία και στο πρόσωπό της συγκεντρώνει τη εκδικητική μανία του κράτους σε όσους/ες θεωρεί αντιπάλους που το αμφισβητούν ένοπλα. Από πότε όμως οι αμφιβολίες λειτουργούν σε βάρος του κατηγορουμένου;

Τρομάζει πραγματικά αυτό το οπτικό πεδίο ατόμων, που αύριο πιθανόν να βρεθούν στην ηγεσία του Κ.Κ.Ε.

Γ.Γ. – “Βαθύ Κόκκινο”

 

Σχετικά άρθρα

Σφοδρή επίθεση Farage σε Σαμαρά

Super User

Ο Καρανίκας ξαναχτυπά…

Super User

Στοχοποίηση σκιτσογράφου για δήθεν αντισημιτισμό

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies