INDEXANTHI.GR
Βουλγαρία

Η Ελλάδα δεύτερος τουριστικός προορισμός των Βουλγάρων

1.116.000 Βούλγαροι τουρίστες επισκέφτηκαν την Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά, καθιστώντας την δεύτερο κορυφαίο προορισμό των προτιμήσεών τους, σύμφωνα με δήλωση της υπουργού Τουρισμού Νικολίνα Ανγκέλκοβα στη διάρκεια της συνάντησης με την Ελληνίδα ομόλογό της Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της 19ης Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού.

Το υπουργείο Τουρισμού της Βουλγαρίας υλοποιεί δράσεις για την αύξηση του αριθμού των τουριστών, μία εκ των οποίων είναι η εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα, όπου η Βουλγαρία παρουσιάζεται ως τουριστικός προορισμός που περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων για θαλάσσιο, χειμερινό, οικολογικό και ιατρικό τουρισμό.

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις έντεκα χώρες που συμμετέχουν στη λεγόμενη «γενική τουριστική διαδρομή των Βαλκανίων», η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2019“, πρόσθεσε η κα Ανγκέλκοβα.

 

Σχετικά άρθρα

Δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της Σόφιας χωρίς θέρμανση

Super User

Ο… προεκλογικός τουρισμός των Βουλγάρων

Super User

Αύξηση εξαγωγών, αλλά έκθεση δείχνει ότι η Βουλγαρία δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις ποιότητας ζωής στην Ε.Ε.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies