INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Ξενάγηση στην παλιά πόλη το Σάββατο

Δωρεάν ξενάγηση στην παλιά πόλη της Ξάνθης διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης (Βορείου Ελλάδος), με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας τουριστικού ξεναγού.

Με αφορμή την ημέρα αυτή (21 Φεβρουαρίου) γίνονται κάθε χρόνο διάφορες εκδηλώσεις -κυρίως δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και αλλού- από τα σωματεία ξεναγών. Η συγκεκριμένη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 11.00, μετά από απόφαση του Σ.Ξ.Θ. (που εκπροσωπεί όλη τη βόρεια Ελλάδα) να κάνει εκδήλωση και στην Ξάνθη. Δηλώσεις συμμετοχής (έως σαράντα άτομα) θα γίνονται δεκτές ως την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στο τηλέφωνο 6976-478073 (Νατάσα Μιχαηλίδου).

Η ξενάγηση αφορά σ’ ένα κομμάτι της παλιάς πόλης και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα.

 

Σχετικά άρθρα

Απάντηση του δημάρχου στην ανακοίνωση του ΣυΡιζΑ

Super User

Συγκέντρωση καλύκων και βράβευση από τον Κ.Σ.Ξ.

Super User

Κήρυξη του δήμου Νέστου και περιοχών των δήμων Παγγαίου και Τοπείρου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies