INDEXANTHI.GR
Αυτοδιοίκηση

Στο ΥΜαΘ για τον Άγιο Κωνσταντίνο ο δήμαρχος Μύκης

Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης βρέθηκε χθες (Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου) ο δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ, υπογράφοντας για την εκτέλεση έργων ανάδειξης των υποδομών στον μεθοριακό σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο κ. Καπζά έβαλε την υπογραφή του μαζί με εκείνες των δημάρχων Κομοτηνής, Μύκης, Κάτω Νευροκοπίου, Κιλκίς, Παιονίας και Πρεσπών. Η ύψους 335.000 ευρώ προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και των δημάρχων, προβλέπει την εκτέλεση έργων ανάδειξης των υποδομών στους μεθοριακούς σταθμούς Κρυσταλλοπηγής, Ευζώνων, Δοϊράνης, Εξοχής, Αγίου Κωνσταντίνου και Νυμφαίου.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης

Super User

Εγκρίθηκε το έργο του δήμου Ξάνθης για την επεξεργασία λυματολάσπης

Super User

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies