INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Η 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Το βράδυ (20.00) της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή της φλόγας της αγάπης στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών με τη συνεργασία του δήμου Ξάνθης, του Κέντρου Πολιτισμού και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης.

Ακολουθώντας την διαδρομή (ώρα έναρξης 19.00) από γηροκομείο Ξάνθης μέσω των οδών Γηροκομείου, Εθελοντή Αιμοδότη, Ηλιουπόλεως, Πραξιτέλους, Μαραθώνος, Ανδρέου Δημητρίου, Φειδίου και 28ης Οκτωβρίου, η φλόγα θα καταλήξει στην πλατεία Δημοκρατίας όπου θα ανάψει ο βωμός.

Ο θεσμός της πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας πραγματοποιείται κάθε χρόνο και για σαράντα ημέρες οι εθελοντές αιμοδότες διασχίζουν όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα

Ένας πρώτος απολογισμός για τη “Φιλαναγνωσία”

Super User

Ακαδημία ρομποτικού ποδοσφαίρου στην Ξάνθη

Super User

Η ατζέντα της ημέρας

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies