Τον Πέτρο Σατραζάνη και τρεις μουσικούς φιλοξενεί το βράδυ (21.00) του Σαββάτου 2 Ιουλίου η καπναποθήκη “Π” του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, με είσοδο πέντε ευρώ.
Η δεύτερη κατά σειρά στάση της καλοκαιρινής περιοδείας του Πέτρου Σατραζάνη, θα είναι στην Ξάνθη. Σε μια κατάβαση από τη Μεγάλη Βρετανία, ο Έλληνας μουσικός συστήνει στο κοινό της Ελλάδας τη μουσική και τα τραγούδια του, προτείνοντας ένα νέο μουσικό ήχο με τα ίδια υλικά.
Με άξονα τον μελοποιημένο λόγο και συγγενεύοντας με τις παραδόσεις που μας εμψύχωσαν και μας καθόρισαν, ο Πέτρος Σατραζάνης με μια επίλεκτη ομάδα μουσικών παρουσιάζει κομμάτια της δισκογραφίας του, συναντώντας για πρώτη φορά το κοινό της Ξάνθης. Τον μουσικό θίασο απαρτίζουν οι μουσικοί Κώστας Ιωσηφίδης (κιθάρα/μπάσο), Γιώργος Γεωργιάδης (κιθάρα) και Φίλιππος Σαμλίδης (ντραμς).


