Δελτίο τύπου των βουλευτών Ξάνθης του ΣυΡιζΑ

Στη συνάντηση των τριών βουλευτών Ξάνθης του ΣυΡιζΑ με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, αναφέρεται το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Στη συνάντηση συζητήθηκε η γενικότερη αγροτική πολιτική της χώρας και έγινε στους βουλευτές ενημέρωση σχετικά με τα νέα μέτρα που αφορούν τον αγροτικό πληθυσμό και για την παροχή των επιδοτήσεων των αγροτών. Παράλληλα, οι βουλευτές ενημέρωσαν τον υπουργό σχετικά με τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης, όπως η καλλιέργεια ζαχαρότευτλων, η στήριξη των καπνοπαραγωγών, η επίλυση των κτηνοτροφικών ζητημάτων και κυρίως η καταπολέμηση της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη τα ζητήματα που του έθεσαν οι βουλευτές και θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την επίλυση των αγροτικών προβλημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

 

Related posts

Αντιπολεμικό κάλεσμα Ε.Ι.Υ.Ε. και Κ.Κ.Ε. (μ-λ) Ξάνθης

Κάλεσμα του Κ.Κ.Ε.(μ-λ) Ξάνθης

Ξάνθη: Οι αντιπρόσωποι που εκλέχθηκαν για το συνέδριο του ΠαΣοΚ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα