Εκδήλωση της Κ.Ν.Ε. Ξάνθης για την τεχνητή νοημοσύνη

Εκδήλωση με θέμα «Η νέα εποχή στην επιστήμη απαιτεί νέα εποχή στην κοινωνία. Σοσιαλισμός η απάντηση στον 21ο αιώνα» διοργανώνει το απόγευμα (19.00) της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Α1 στο κτίριο των Μ.Π.Δ. στα προκάτ η Τομεακή Οργάνωση Ξάνθης της Κ.Ν.Ε.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. και υπεύθυνος του τμήματος οικονομίας του κόμματος. Στην ομιλία του θα αναλύσει τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, τη σχέση της με την καπιταλιστική ανάπτυξη, καθώς και τη θέση του Κ.Κ.Ε. για τη σύνδεση της επιστημονικής προόδου με τις κοινωνικές ανάγκες και τον σοσιαλισμό.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από τους Παύλο Τουμπουλίδη (γραμματέα στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά») και Σπύρο Παφίλη (πρόεδρο του Φοιτητικού Συλλόγου Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης).

Related posts

Αντιπολεμικό κάλεσμα Ε.Ι.Υ.Ε. και Κ.Κ.Ε. (μ-λ) Ξάνθης

Κάλεσμα του Κ.Κ.Ε.(μ-λ) Ξάνθης

Ξάνθη: Οι αντιπρόσωποι που εκλέχθηκαν για το συνέδριο του ΠαΣοΚ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα