Ιούνιος στη Φ.Ε.Ξ.

Με αποχαιρετιστήριο χορό, βιβλιοπάρτι, βραδιά ανάγνωσης και έκθεση εργαστηρίων κλείνει ο Ιούνιος για τη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης.

Ο αποχαιρετιστήριος χορός

Το χορευτικό εργαστήρι της Φ.Ε.Ξ. οργανώνει τον αποχαιρετιστήριο χορό του την Παρασκευή 13 Ιουνίου (21.00) στο κέντρο διασκέδασης «Αρχόντισσα». Με μουσική και χορό, φαγητό και ποτό, κλείνει και για αυτή την περίοδο ο κύκλος των εργαστηρίων του χορευτικού της Φ.Ε.Ξ. Πληροφορίες στη Φ.Ε.Ξ. και στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο. Τιμή πρόσκλησης 15€ με φαγητό και απεριόριστο ποτό.

Με 24 γράμματα και όχι μόνο – βιβλιοπάρτι μ’ έναν καπετάνιο στην μπανιέρα

Η Λέσχη Ανάγνωσης και το βιβλιοπωλείο Πυργελή οργανώνουν ένα πάρτι για το βιβλίο κι όχι μόνο… Καλεσμένοι μικροί και μεγάλοι, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 19.00 στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας.

Βραδιά ανάγνωσης

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής της Φ.Ε.Ξ. διοργανώνει βραδιά ανάγνωσης με τα διηγήματα των συμμετεχόντων την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 19.00 στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης στην αυλή με τα χαμάμ.

Έκθεση εργαστηρίων

Τα εργαστήρια φωτογραφίας, κινηματογράφου, θεάτρου, καλλιτεχνικών κατασκευών και ζωγραφικής ενηλίκων και παιδιών της Φ.Ε.Ξ., σας προσκαλούν στην παρουσίαση των εργασιών τους από 10 έως 15 Ιουνίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης.

 

Related posts

Πέμπτη 23 Απριλίου – «Ξάνθη πόλις ονείρων»: Το πρόγραμμα

Τετάρτη 22 Απριλίου – «Ξάνθη πόλις ονείρων»: Το πρόγραμμα

Τρίτη 21 Απριλίου – «Ξάνθη πόλις ονείρων»: Το πρόγραμμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα