Συναντήσεις εκπροσώπων της κυβέρνησης με φορείς της Ξάνθης

Στα πλαίσια του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. στην Κομοτηνή, έχει προγραμματιστεί σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Οι συναντήσεις θα γίνουν στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου της αντιπεριφέρειας Ξάνθης την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Κοινή πεποίθησή μας η ουσιαστική επιτυχία του αναπτυξιακού συνεδρίου της κυβέρνησης και η εμπέδωση των αποτελεσμάτων του σ’ όλη Περιφέρεια“, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. Ξάνθης του ΣυΡιζΑ.

 

Related posts

Αντιπολεμικό κάλεσμα Ε.Ι.Υ.Ε. και Κ.Κ.Ε. (μ-λ) Ξάνθης

Κάλεσμα του Κ.Κ.Ε.(μ-λ) Ξάνθης

Ξάνθη: Οι αντιπρόσωποι που εκλέχθηκαν για το συνέδριο του ΠαΣοΚ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα